Præsentation

HEVA Køkken og Bad
– Unikke totalløsninger, som er tilpasset din bolig

Gør-det-selv eller få en totalløsning med montering! Det er bare noget af det, som vi kan tilbyde hos HEVA Køkken og Bad. HEVA er et tømrer- og snedkerfirma med 25 års erfaring i alt tømrerarbejde og salg af materialer. Firmaet har specialiseret sig i levering og montering af såvel vinduer og døre som inventar til køkken, bad, garderobe og bryggers.

Vi kan alt i tømrerarbejde – og mere til:
– Udskiftning af vinduer/døre
– Tagarbejde
– Unikke køkken- og badeværelsesløsninger, inkl. hvidevarer
– Låger og skabe på lager – afhentes eller leveres samlet på din adresse
– Totalentreprise på byggeprojekter

Som hovedentreprenør på køkkenprojekter samarbejder vi med dygtige fagfolk fra andre håndværksbrancher, og derfor kan du trygt overlade opgaven i vores hænder. Det sparer dig for tid og kræfter!

forside-ErikManden bag HEVA
HEVA Køkken og Bad ejes og drives af tømrermester Erik Hedevang, som har over 30 års erfaring med køkkener, badeværelser og garderober. Han blev udlært som tømrer i sin fars og bros byggefirma i Troldhede og arbejdede derefter ni år i Norge som køkkenmontør. Inden han startede som selvstændig, var han køkken og projektkoordinator i en køkkenbutik.

Skal du have leveret og monteret et køkken eller bad, eller elsker du ‘gør-det-selv’? Så er HEVA klar til at hjælpe. Ring til os, eller besøg os i butikken i Herning!